Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij

BOUWEN AAN GELUK

Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij. De naam zegt het al: onze bouwactiviteiten vormen de roots van Weboma. Zij vormen het fundament van ons succes. We hebben vooral een naam hoog te houden met ons inlevingsvermogen in wat mensen wensen, met ons hoge kwaliteitsstreven, reële prijsstellingen, bijzondere vormgeving en opvallende materiaalkeuze. Tel daar gerust onze Westlandse mentaliteit bij op. 

Ons werkgebied strekt zich, steeds vaker, uit over de grenzen van het Westland. We zijn ambitieus en kunnen echt genieten van die expansie en ontwikkelingen. Ook omdat het, naar onze opdrachtgevers toe, signalen zijn van betrouwbaarheid en consistentie.

alles begint met een bijzonder plan

Mensen staan bij ons volop in het middelpunt. Zij moeten later gelukkig zijn in wat wij bedenken en realiseren. Dat kan soms heel subtiel liggen want mensen zijn allemaal verschillend. Daarom is succesvol ontwikkelen vooral grondig onderzoeken, goed luisteren, puzzelen, veel overleggen met alle betrokkenen en zorgvuldig afstemmen. 

Zo bouw je aan geluk. Onze persoonlijke ervaringen helpen daar natuurlijk ook bij. Regelmatig spiegelen we opdrachten dan ook aan ons eigen woongeluk. Dat maakt het beoordelen van plannen, het uitbreiden van onze diensten en het doen van aanbevelingen een stuk gemakkelijker.

Zoveel keuzes

Weboma bestaat al meer dan 70 jaar Het aannemersbedrijf werd een bouwbedrijf en vervolgens gingen we ook zelf ontwikkelen, en met succes. Inmiddels bieden we een breed scala aan ontwikkel- en bouwactiviteiten. Van nieuwbouw tot renovaties. Van herstelwerkzaamheden tot en met speciale wensen. We zijn actief op de particuliere en de zakelijke markt en in de verzorgende sector. 

Weboma voor:

  • Ontwikkeling
  • Nieuwbouw
  • Renovaties
  • Systeembouw
  • Advies
  • Service/nazorg
  • Onderhoud en beheer

weet u dat?

Weboma uit 60 medewerkers bestaat

Het team van Weboma bestaat uit ongeveer 60 mensen, dit zijn zowel de medewerkers op kantoor als op de bouwplaatsen.

Weboma al 70 jaar bouwervaring heeft      

Weboma ontwikkelt en bouwt al 70 jaar huizen, woonwijken, leefomgevingen en werkplekken. Hiernaast renoveert, verbouwt en onderhoudt Weboma ook al zolang vastgoed.

Weboma's bijzondere missie: 
'Weboma bouwt aan geluk' is 

Vele kopers gingen u al voor met het realiseren van hun droom, met deze echte Westlandse bouwer. En daar worden we zelf ook erg gelukkig van.

KEURMERKEN & CERTIFICATEN

Veiligheid, kwaliteit en efficiënte processen staan bij ons hoog in het vaandel, we beschikken daarom ook over de benodigde certificaten en keurmerken:

Aangesloten bij:

Daarnaast staan wij ook ingeschreven bij verschillende organisaties:

maatschappelijk betrokken

Van een bedrijf met zijn roots diep in het Westland mag u verwachten dat het enorm maatschappelijk betrokken is. Weboma ziet en neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. We bouwen energieneutraal, leveren producten in lijn met de afspraken rond de CO2 afspraken en we recyclen 93% van het afval van onze bouwplaatsen. 

Daarnaast onderkennen we de plek in de samenleving die we innemen. Daarom sponsoren we allerlei sportverenigingen en lokale manifestaties. Bovendien voelen we ons zeer verwant met het goede werk van het KWF. Daarom zijn we dan ook al een tijd een officiële zakenvriend.

Interesse in een nieuwe baan?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Weboma is volop in beweging. De spannende jaren van de crisis liggen achter ons en het vizier staat op allerlei nieuwe projecten om de vraag uit de markt te kunnen beantwoorden. Daarom hebben we ook voortdurend mensen met talent nodig. Naast talent verwachten we van je dat je ook bij wilt bijdragen aan het geluk van onze kopers. Als jij denkt dat je een aanvulling voor ons team bent en onze cultuur gelijk is aan die van jou, twijfel dan niet, bekijk onze vacatures en neem contact met ons op. 

Nooit eerder een huis gekocht?