Weboma bouwt samen met u aan geluk

Het koopproces bij weboma

Een huis kopen is een van de grote beslissingen in uw leven. Zeker als het de eerste keer is wilt u natuurlijk graag weten wat daar allemaal bij komt kijken. Weboma maakt het u gemakkelijk en heeft alle stappen voor u op een rijtje gezet. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

1. INTERESSE

U bent toe aan een (nieuw) huis. U heeft iets gezien of u gaat bij de makelaar of via internet zoeken naar een woning die bij u past. De bank of een andere hypotheekverstrekker heeft u laten weten welk bedrag u kunt besteden. De huizenjacht kan beginnen!

2. ORIËNTEREN EN VOORPRET

U heeft iets op het oog. Weboma heeft u voorzien van alle benodigde documentatie. Een brochure, alle gegevens, de mogelijkheden, de bijzonderheden, een prijslijst en meer. Zo bent u helemaal op de hoogte. Natuurlijk gaat u ook op de locatie kijken om de sfeer te proeven. Wat een voorpret. Dan is het moment daar: doen we het wel of doen we het niet?

3. HET BESLUIT

‘We gaan ervoor.’ Na die mededeling gaat de makelaar samen met het projectteam alle papieren in orde maken. U heeft afspraken met de hypotheekverstrekker gemaakt en dan komt het grote moment: de handtekeningen worden gezet. De koop is nu officieel gesloten en u heeft een nieuw eigen huis.

4. HET KOPERSADVIES

Het huis is gekocht en dan is het tijd voor de kopersadvies fase. De kopersadviseur is de spil in alle communicatie tussen u en het Weboma uitvoeringsteam. De kopersadviseur is uw aanspreekpunt en gaat u helpen van het moment van koop tot en met het overhandigen van de sleutel. De kopersadviseur houdt u over alles op de hoogte maar adviseert u ook met het bepalen van de indeling, een eventuele uitbreiding, de keuken, de badkamer, tegels en wat er allemaal nog meer mogelijk is. Een fase vol inspiratie!

5. ONDERWEG   

De bouw is gestart!  Weboma organiseert verschillende momenten dat u kunt gaan kijken op de bouw. Elke keer ziet u dat er grote stappen gemaakt zijn. Intussen heeft u ook uw buren leren kennen die, net zoals u, niet kunnen wachten op de oplevering. Was het maar zover!

6. CHAMPAGNE

Het feest kan beginnen: het is de grote dag dat u officieel de sleutel krijgt! De bouwer overhandigt u de sleutel van uw nieuwe huis. Nu kunt u gaan inrichten en verhuizen. Het woongeluk gaat beginnen! 

Benieuwd met welke projecten wij nu bezig zijn?