Onze Collega's

Willeke van Kester

In mijn werk als kopersadviseur ben ik contactpersoon voor kopers van een nieuwbouwwoning. Ruim voordat het project in verkoop gaat, tot een aantal maanden na oplevering, ben ik betrokken bij een project. Het is leuk deze hele periode met collega’s van verschillende afdelingen samen te werken om een project te realiseren.

Ik ontmoet klanten om de wensen voor hun woning te bespreken en werk deze voor hen uit. Gedurende het gehele bouwproces is er veel contact met de klanten.  Hierdoor is elk project en elke woning weer een nieuwe uitdaging. De kijkdagen die wij voor kopers organiseren, zodat zij de bouw van hun woning van dichtbij kunnen bekijken, worden erg gewaardeerd.  Dat ik een bijdrage kan leveren aan het uiteindelijke woongeluk van kopers, daar doe je het voor!

De korte lijnen, een sfeer van aanpakken en wederzijdse betrokken maakt het werken bij Weboma voor mij uitdagend.

Marcel nieuwkerk

Binnen Weboma werk (modelleer) ik projecten uit in 3D. Ook wel bekend onder de algemene benaming BIM. In de modellen zijn de wensen van onze klanten verwerkt, in samenspraak met onze kopers adviseur en werkvoorbereider van het project.

Het interessante aan het modelleren ten opzichte van het 2D werken, is de verdieping die je uit de werkzaamheden kunt halen. Immers, fabrikanten - leveranciers maar ook de collega’s moeten hier tenslotte de juiste informatie uit kunnen halen.

Samen met mijn collega, de BIM coördinator, zorgt dit voor een vrijwel continue doorontwikkeling van processen en werkmethodieken. 

Om daarmee zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van diverse partijen. Met de collega’s van de diverse teams is het prettig samenwerken, om zodoende letterlijk te bouwen aan (woon) geluk van onze klanten. En de T in Team staat tenslotte niet voor niets voor Together.

Weboma is dan ook een prettige werkgever die nieuwe ontwikkelingen niet uit de weg gaat. Mede door een goede mix van alle leeftijdscategorieën, zowel mannen als vrouwen heerst er een goede werksfeer.

Dionne Baljeu

Vanaf augustus 2016 loop ik al rond bij Weboma. Eerst als stagiaire, vervolgens (naast mijn hbo-opleiding) als commercieel medewerker en inmiddels ben ik hier fulltime werkzaam als Marketingmanager. Als Marketingmanager ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de projecten en de corporate uitstraling van Weboma. Zo zorg ik onder andere voor (de inhoud van) de brochures, de advertenties, de websites en de social media accounts. Hiernaast organiseer ik ook de (woon)beurzen en evenementen waar Weboma bij betrokken is.

Wat mijn functie zo leuk maakt is de diversiteit van mijn werkzaamheden. Geen enkel project of evenement is hetzelfde of zit in dezelfde fase, wat elke dag weer anders maakt.

Hiernaast vind ik het mooi om te zien hoe we gezamenlijk met het team vanaf het begin samenwerken en streven naar het einddoel, het project of het bedrijf zo goed mogelijk proberen neer te zetten.

Mijn werkzaamheden en de goede werksfeer bij Weboma die als familiair aanvoelt, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Hiernaast spelen de wederzijdse betrokkenheid van mijn collega’s en de (opleidings)mogelijkheden ook zeker een rol en zorgen ervoor dat ik het onwijs naar mijn zin heb bij Weboma!

Patrick van der Stok

Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Weboma, eerst als assistent-uitvoerder en daarna als uitvoerder. Bij Weboma run je als uitvoerder de bouw met ondersteuning van de werkvoorbereider en de projectleider.

Je maakt en bewaakt de planning, stuurt onderaannemers aan, controleert onderaannemers, houdt de veiligheid goed in de gaten, lever je project zelf op aan de kopers en hebt nauw contact met je werkvoorbereider en projectleider over het werk.

Mijn functie vind ik zelf de leukste in de bouw, elke dag is anders en elke keer zijn er weer nieuwe uitdagingen bij de projecten die je realiseert. Je bent vanaf het begin tot het einde bij het project betrokken en dat maakt het ook zo leuk.

Weboma is een warm bedrijf met leuke collega’s, ik vind het fijn om bij Weboma te werken. Er hangt altijd een goede sfeer op de bouw en op kantoor. Ik ben trots op de projecten die ik heb mogen realiseren als uitvoerder.

Maurice Spaans

Ik werk nu 13 jaar in vaste dienst als metselaar en heb hiervoor ook het leerlingtraject afgerond.

Het leuke en mooie van dit beroep is dat je aan iets bouwt waar je jezelf een trots gevoel kan geven dat je weer wat moois hebt neergezet. En iets voor anderen mensen die er nog vele jaren plezier van beleven.

Ik vind het leuk om bij Weboma te werken omdat het een niet al te groot bedrijf is en dat je dan toch een familiegevoel hebt en je jezelf thuis voelt.

Ook mijn eigen gezin wordt vaak betrokken bij bedrijfsevenementen.

Dat alles maakt het leuk om voor Weboma te werken.

Nicolette Dijkgraaf

Mijn naam is Nicolette Dijkgraaf-Lukassen. Ik ben werkzaam bij Weboma als Secretarieel Medewerker. Ik ga elke dag met plezier naar Weboma. Elke dag is anders en niet te voorspellen.

Ik zorg ervoor dat onze bezoekers zich welkom voelen. En probeer iedere klant/koper een fijne indruk mee te geven van Weboma. Aan de telefoon luister ik graag naar uw verhaal en zal u doorverbinden naar de juiste persoon. Het is fijn om voor mensen klaar te staan en dat is wat ik probeer uit te stralen bij Weboma.

Weboma geeft mij de vrijheid om mezelf te ontwikkelen op vele vlakken. Dat maakt mijn functie afwisselend en interessant.

Ik ben een blije medewerkster en hoop me nog lang in te mogen zetten voor dit bedrijf.

Ans Buitenhuis

Mijn naam is Ans Buitenhuis. Sinds 2008 werk ik voor Weboma als loonadministrateur. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Ziekmeldingen, uren- en salarisverwerking behoren tot mijn taken. Samen met mijn collega van HR probeer ik klaar te staan voor alle collega’s van Weboma.

Deze uitdaging ga ik elke dag weer aan, geen dag is hetzelfde en leer telkens wat bij. Het is een gezellige maar vooral afwisselende baan en zeker nooit saai.

ROn Vermeulen

Als calculator zorg ik bij Weboma voor de prijsvorming van projecten in allerlei fasen. Deze begrotingen maken wij in het programma IBIS TRAD en hebben een eigen begrotingsvolgorde, die ongeveer de volgorde van de bouw volgt. De aanvragen van de offertes die hiervoor nodig zijn worden in overleg met hoofd inkoop gedaan. Hiernaast controleer ik stukken, verzamel ik vragen en opmerkingen en hou ik deze bij in een overzicht. Het uitrekenen van hoeveelheden is een belangrijk onderdeel van het calculeren. Hierbij wordt steeds meer gebruik gemaakt van 3D modellen die veel inzicht geven in het plan en waar veel informatie uit te halen is.

Bij calculeren is een rustige werkomgeving van belang, iets wat bij Weboma aanwezig is en waardoor het prettig werken is.

Sander van Daalen

Als assistent uitvoerder ondersteun ik de uitvoerder in zijn dagelijkse taken. Door het assisteren van de uitvoerder is het de bedoeling om voldoende ervaring op te doen om uitvoerder te worden.

In mijn functie ben veel buiten bezig en zie ik het project opgebouwd worden. Zo zie je de eerste heipaal de grond in geslagen worden, maar je ziet ook het laatste stukje aftimmerhout geschilderd worden.

Weboma is een gezellig regionaal bouwbedrijf met medewerkers die met z'n alle voor mooie resultaten willen gaan. Iedereen zal je helpen als het nodig is, wat zorgt voor een goede werksfeer!

ARMAND ASPESLAGH 

Vanaf februari 2017 ben ik verkoopmanager binnen dit bruisende bedrijf en verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwbouwprojecten. Dit doe ik deels door het aansturen van de door mij gecontracteerde externe makelaars en deels door het zelf verkopen van woningen als gecertificeerd Register Makelaar.

Ik voer verkoopgesprekken, laat koop- en aannemingsovereenkomsten opstellen en controleren en houd de verkoopstanden actueel.

Verder adviseer ik omtrent programma, prijsstelling, marketing, verkoopbrochures, impressies, advertenties, projectwebsites, social media en flyers. 

Ik neem ook deel aan verkoopevenementen als woonbeurzen, open dagen etc.

Ik vind vooral de persoonlijke contacten met enthousiaste vakgenoten, deskundige medewerkers en de verschillende potentiële kopers interessant en motiverend. Zij maken mijn functie voor mij dynamisch en uitdagend. Ik merk nog elke dag dat ik van de energie die ik erin stop ook daadwerkelijk energie terugkrijg.

Er gaat voor mij niets boven het zien van blije gezichten van kopers van een van onze woningen, doordat ik samen met mijn collegae elke dag mag bouwen aan geluk!

Nooit eerder een huis gekocht?