Je eigen huis bouw je zelf

Hoe werkt het?

‘Je Eigen Huis Bouw je Zelf’ is een concept waarin je alle vrijheid hebt om je eigen woning samen te stellen. Stapsgewijs helpen we jou door het ‘ontwerpproces’ met uiteindelijk je eigen huis als eindresultaat. 

EERSTE GESPREK

We starten met een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek lichten we het ‘Je Eigen Huis Bouw Je Zelf’-concept helemaal toe. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

TWEEDE GESPREK

Als het iets voor je is gaan we in het tweede gesprek jouw of jullie huis samenstellen. Op basis van de wensen, de mogelijkheden én natuurlijk het budget gaan we tekenen. Aan de hand daarvan maken we een aanbieding. Deze individuele aanbieding bespreken we in een volgende afspraak. Dan is ook het moment daar om een plek in het project te kiezen. Deze keuze is vervolgens van belang voor de overeenkomsten waaronder het koopcontract die door ons worden opgesteld.

LAATSTE GESPREK

In het vierde en laatste gesprek is er een toelichting op de overeenkomsten en is het moment daar om te tekenen. Daarmee zijn de eerste, maar o zo belangrijke, stappen op weg naar je eigen droomwoning gezet. En over de bouw daarvan hoef je je geen zorgen te maken. Daar zorgen wij goed voor!

Hoe ontstaat jouw ideale huis?

In slechts 5 stappen bouwen we samen met jou je eigen huis

STAP 1: KIES EEN LOCATIE

Waar jouw huis komt te staan

STAP 2: STEL JE HUIS SAMEN

Deel je huis helemaal in naar jouw wensen

STAP 3: OPSTELLEN BOUWTEKENING

Dit verzorgen wij voor je!

STAP 4: RIJ VORMEN

Het moet natuurlijk wel een mooi geheel worden

STAP 5: BOUWEN HUIS

Voor jou nu het moment om je te richten op de inrichting

reeds gebouwd

‘Je Eigen Huis Bouw Je Zelf’ is ontstaan tijdens de realisering van de Oranjewijk in Wateringen. In vijf jaar tijd zijn we daar in opdracht van de woningcorporatie Wonen Wateringen bezig geweest met de vernieuwing van deze wijk. Onderdeel van deze operatie was het bouwen van koopwoningen.

Om deze woningen nog aantrekkelijker te maken is samen met Wonen Wateringen besloten aspirant kopers een grote vrijheid te geven bij het samenstellen van de woning. En het ‘Je Eigen Huis Bouw Je Zelf-concept' was geboren. Benieuwd naar wat dit voor huizen uiteindelijk oplevert? Klik op de gerealiseerde projecten op deze pagina.

Lees de ervaringen

WILHELMINASTRAAT - Wateringen

Op 7 februari 2014 werd de officiële eerste paal van de 12 woningen aan de Wilhelminastraat geslagen. Alle woningen zijn verkocht en in september 2014 opgeleverd.

Beatrixstraat - Wateringen

Alle 12 woningen aan de Beatrixstraat zijn verkocht en opgeleverd. Net als bij de Wilhelminastraat levert ook deze fase weer een leuk gevarieerd beeld op.

JULIANASTRAAT - WATERINGEN

Deze fase is opgedeeld in een rij van twaalf woningen en een rij van zes woningen. Ook in deze fase konden de kopers hun woning geheel zelf samenstellen onder begeleiding van Weboma en zijn daarmee vergelijkbaar met de eerdere fases.

WILLEM III STRAAT FASE 2

Het heeft even geduurd maar het Oranjefeest gaat nu echt beginnen. De bouw van de eerste III WillemWoningen in de Willem III straat is al ver gevorderd. Er zijn er nog eens VII gepland waarvan er vijf alweer onder optie staan. Dat is best bijzonder maar het wonen in de Oranjewijk is populair en de WillemWoningen bieden ongekend veel. Het zijn ruime herenhuizen met III etages, een brede tuin en heel veel ruimte. De hoekwoningen zijn helemaal paleizen door de brede zijbeuk waardoor ze een woonoppervlakte hebben van 170 m2! De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 140 m2.

KLAVERTJE DELFT

De laatste 30 superwoningen van Klavertje Delft komen nu in verkoop. Grote gezinswoningen die u zelf kunt samenstellen en SuperKlavertje gaat u daarbij helpen. Samen met deze superheld gaat u kijken, keuren en kiezen uit de tientallen mogelijkheden om zo zelf uw eigen droomhuis te bouwen.

KLAVERTJE 7

Woningtype Klavertje 7 is overduidelijk familie van Klavertje 6. Ook zo’n kasteel met 3 etages, opmerkelijk grote kamers en alle luxe en comfort. Natuurlijk ook met een grote tuin maar nu aan de achterkant. Maar Klavertje 7 heeft nog een bijzonderheid: het zijn woningen volgens het concep Je Eigen Huis Bouw Je Zelf, huizen met meerkeuze mogelijkheden. De nieuwe eigenaar kan op verschillende manieren zijn woning aanpassen aan zijn wensen. Een andere indeling, raampartijen, dakkapel of niet en nog veel meer. U zegt het maar. Klavertje 6 en 7 gaan beiden groot woongeluk bieden in Delft. Wij begrijpen best dat kiezen wel eens lastig kan zijn.

Bekend van Tv

'Je Eigen Huis Bouw Je Zelf is bekend van het tv-programma LifestyleXperience. Bekijk het filmpje en beleef de 'Experience'.

Nooit eerder een huis gekocht?