De Dirigent

Naaldwijk

Prachtige toekomstmuziek in het centrum van Naaldwijk
Aan de Verdilaan in Naaldwijk heeft KMW Vastgoed een kwalitatief hoogwaardig nieuwbouwcomplex ontwikkelt, bestaande uit 66 stijlvolle appartementen met grote balkons en fraaie daktuinen. Bijzonder is dat het duurzame gebouw aan iedere zijde een gelaagde opbouw heeft met veel groen en daardoor van alle kanten een luxe uitstraling kent.

Dit betekent dat er altijd wel een indeling is die naadloos op uw woonwensen aansluit! Uw auto parkeert u veilig in de overdekte en afgesloten parkeergarage. En, de service van Butler Point maakt uw leven nog prettiger.

In de Dirigent wordt onderscheid gemaakt tussen koop- en huurappartementen. De 40 koopappartementen worden aangeboden vanaf driekamerappartementen en variëren in grootte van 95 m2 tot maar liefst 230 m2.

Daarnaast worden in De Dirigent 26 huurwoningen, bestaande uit tweekamerappartementen met een woonoppervlak tussen 58 m2 en 64 m2 en te bereiken zijn via een eigen entree, gerealiseerd. Deze huurappartementen worden in een prijssegment aangeboden waarbij onder andere eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens ook het wooncomfort van De Dirigent kunnen ervaren.

Locatie:
Verdilaan
Type project:
66 appartementen
Opdrachtgever:
KMW vastgoed
Ontwikkelaar:
KMW Vastgoed
Aannemer:
Weboma & Van Mierlo
Architect:
Kolpa Architecten
Constructeur:
Jecon
Start bouw:
maart 2022
contractvorm:
eigen ontwikkeling
Voortgang op de bouw
Naar boven
Nooit eerder een huis gekocht?