Een slimme bouwformule voor besparingen, efficiency en duurzaamheid 

Bouwgemakswoningen

De vraag naar woningen is veel groter dan het aanbod. Daarom zoekt de bouwbranche slimme snelle oplossingen die ook duurzaam zijn. Weboma heeft daarvoor een eigen aanpak ontwikkeld: de Bouwgemakswoningen. Vier typen standaardwoningen met vier belangrijke voordelen: gemak, kostenbesparingen, efficiency en duurzaamheid. 

De Bouwgemakswoningen zijn snel en voordelig in serie te bouwen van complete buurten, rijwoningen tot en met vrijstaande woningen. Ze geven opdrachtgevers en architecten veel vrijheid en bieden een ruime keuze aan nieuwe duurzame technieken. Enerzijds als antwoord om de crisis het hoofd te kunnen bieden, anderzijds om een bijdrage te leveren aan de Nederlandse afspraken om de CO2 productie terug te brengen.

Ook u kunt op meerdere manieren persoonlijk en zakelijk profiteren. Want met de Bouwgemakswoningen kunt u uw eigen ontwikkelings- en bouwprojecten efficiënt en voordelig begroten en plannen. Maar ook kunt u gemakkelijk een bijzondere aanbieding samenstellen voor potentiële opdrachtgevers en afnemers. Met flexibiliteit in duurzame mogelijkheden als belangrijk onderdeel. We maken het u ook gemakkelijk als u meer zou willen weten. Bel met (0174) 225600 en vraag gewoon naar Pim Koelemij of Arjo Riedijk. 

De eengezinswoning

GBO: 120 m2 
Inhoud: 428 m3 
Beukmaat: 5,4 m
Diepte: 9,8 m

Bovenstaande informatie is gebaseerd op een woning met een beukmaat van 5,4 m. Deze woning kan ook uitgevoerd worden met een beukmaat van 5,1 en 5,7 m. Weboma heeft ook een variant hierop uitgewerkt met een beukmaat van 4,5 m, die ook uitgevoerd kan worden met een beukmaat van 4,8 m.

Weboma bied de woningen aan met ruime keuzemogelijkheden voor het realiseren van persoonlijke woonwensen. U bepaalt als koper daar waar mogelijk zelf de indeling en afwerkingsniveau. Verder heeft u invloed op de grootte van de woning met veel uitbreidingsopties.

De semi bungalow

Compleet woonprogramma op de begane grond

GBO: 96,5 m2 
Inhoud: 361,0 m3 
Beukmaat: 5,1 m
Diepte: 14,3 m

Bovenstaande informatie is gebaseerd op een woning met een beukmaat van 5,1 m. Weboma heeft ook een variant hierop uitgewerkt met een beukmaat van 6,0 m en verscheidene woonprogramma's (verschillende plattegronden / indelingvarianten).

Weboma bied de woningen aan met ruime keuzemogelijkheden voor het realiseren van persoonlijke woonwensen. U bepaalt als koper daar waar mogelijk zelf de indeling en afwerkingsniveau. Verder heeft u invloed op de grootte van de woning met veel uitbreidingsopties.

De beneden- bovenwoning

Maximale benutting van de grond door 2 appartementsrechten op 1 kavel.

Benedenwoning:
GBO: 65 m2 
Inhoud: 242 m3
Beukmaat: 5,7
Diepte: 13,8 m

Bovenwoning: 99 m2 met dakterras
Inhoud: 351 m3 
Beukmaat: 5,7 m
Diepte: 9,5 m

Weboma bied de woningen aan met ruime keuzemogelijkheden voor het realiseren van persoonlijke woonwensen. U bepaalt als koper daar waar mogelijk zelf de indeling en afwerkingsniveau. Zo zijn de benedenwoning te wijzigen naar een indeling met twee slaapkamers.

de 2-onder-1-kap woning

Ruime woning met garage.

GBO: 140,0 m2 
Inhoud: 523,0 m3 
Beukmaat: 6,0 m 
Diepte: 10,2 m

Genoemde afmetingen zijn exclusief de garage.

Weboma bied de woningen aan met ruime keuzemogelijkheden voor het realiseren van persoonlijke woonwensen. U bepaalt als koper daar waar mogelijk zelf de indeling en afwerkingsniveau.

Verder heeft u invloed op de grootte van de woning met veel uitbreidingsopties.

Nooit eerder een huis gekocht?