Nieuwsbrief december 2020

Tour de Bouw 2020

Op 9 juli jl. heeft Weboma voor het vierde jaar op rij deelgenomen aan de Tour de Bouw, een tour die jaarlijks wordt georganiseerd door onze bouwpartner Bouw-Klik uit Noordwijk om geld op te halen voor Stichting Juul! Een stichting die als doel heeft om geld op te halen om het Prinses Máxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandeling van en naar kinderkanker. 

10 bouwlocaties en 158 km

Dit jaar deed Weboma mee met bouwlocaties Graaf van Zande in 's-Gravenzande en Bij de Watertoren in 's-Gravendeel. Hiernaast hebben fietsers John Vink en Arian Vermeulen zich namens Weboma aangemeld om een van de soloritten van de Tour de Bouw te gaan fietsen. In totaal hebben ze naar 10 bouwlocaties, zo'n 158 km gefietst en een mooi bedrag van € 3.500 opgehaald! Donateurs nogmaals hartelijk dank!

€ 34.750,- voor stichting juul!

Vanwege onze deelname aan de Tour de Bouw werden wij als blijk van waardering op 19 november bij project Graaf van Zande 'verrast' door Maarten van Bouw-Klik met een mooi aandenken, de Tour de Bouw 2020 cheque! Hieruit bleek dat we met zijn allen een mooi bedrag van € 34.750,- hebben opgehaald voor Stichting Juul, een duidelijk record ten opzichte van eerdere edities. Uiteraard zijn wij volgend jaar weer van de partij!