Nieuwsbrief december 2022

Ondertekening opdracht tot uitvoering Basecamp Den Hartogh

Op vrijdag 4 november is de opdracht tot uitvoering van Basecamp Den Hartogh officieel getekend! Op de kop van de Sluisjesdijk in de haven van Rotterdam staat een kolos uit de wederopbouw die zal worden getransformeerd tot nieuwe thuisbasis voor Royal Den Hartogh Logistics.

Een indrukwekkende investering in zowel het personeel als de toekomst van het transportbedrijf!

In slechts 1,5 jaar tijd is het ontwerp voor de nieuwe huisvesting ontwikkeld, uitgewerkt en aanbesteed. Met een integraal ontwerpteam bestaande uit Bremen Bouwadviseurs, Pieters Bouwtechniek en Buroharro o.l.v. Braaksma & Roos Architectenbureau is het nieuwe hoofdkantoor voor het logistiekbedrijf vormgegeven als een ‘Basecamp’. Het resultaat is een levendige campussfeer met kantoren, restaurant, training Academy, sportfaciliteiten en ruimte voor andere bedrijven. Het complex wordt gasloos en krijgt bijna 2500 zonnepanelen op het dak. Een indrukwekkende investering in zowel het personeel als de toekomst van het transportbedrijf!

Dijkxhoorn Bouw en Weboma slaan voor de realisatie de handen ineen 

“We kampten al een aantal jaar met te weinig ruimte in ons huidige kantoor. Nu grijpen we de gelegenheid aan om écht onze eigen plek te creëren. Een waanzinnig aantrekkelijk Basecamp voor onze medewerkers van nu maar ook van de toekomst”, zegt Pieter den Hartogh, Group Managing Director van Royal Den Hartogh Logistics.

Braaksma & Roos Architectenbureau realiseert het integrale ontwerp voor de nieuwe huisvesting van Den Hartogh. Een totaalpakket met daarin alle bijbehorende disciplines zoals installaties, constructie, landschap en interieur inbegrepen. Dijkxhoorn Bouw en Weboma slaan de handen ineen om als V.O.F BC Basecamp het ontwerp voor de transformatie te realiseren. De installatietechniek wordt uitgevoerd door Croonwolter&dros.