Nieuwsbrief juni 2022

Aan het woord

Eind juni is de verbouwing van de begane grond van Weboma afgerond. Afgelopen kwartaal is hard gewerkt om de indeling aan te passen, de vloer te vervangen en het schilderwerk te vernieuwen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Daarom in deze nieuwsbrief aan het woord: Hans Verschoor van Verschoor en Arjo Riedijk van Weboma!

Hans verschoor

Eind vorig jaar werd, in aanloop naar het 70 jarig bestaan van Weboma, de vraag ontvangen voor het in bouwteam uitvoeren van het ontwerp voor de begane grond van het kantoor in Wateringen.

De jarenlange samenwerking, aard van de werkzaamheden alsmede de kennis van het gebouw waren mede aanleiding voor onze rol binnen het bouwteam. De combinatie van disciplines binnen onze onderneming passen namelijk als geen ander bij de ‘vertaling’ van het tot in detail uitgewerkte ontwerp. Dat ook het maatwerk meubilair onder onze verantwoording zou komen te vallen was wel de kers op de spreekwoordelijke taart.

Samen met onze medewerkers en partnerbedrijven hebben we de ruimtes een fantastische metamorfose kunnen laten ondergaan waarop met trots kan worden teruggekeken. Weboma kan hiermee hun medewerkers en relaties in een modern onderkomen weer jaren van dienst zijn. 

Arjo Riedijk

De verbouwing kent een mooi eindresultaat. Het was natuurlijk net een echt werk door problemen met leveringen, foutjes en het niet nakomen van afspraken door onderaannemers. Maar uiteindelijk heeft iedereen zijn best gedaan en het eindresultaat mag er zeker wezen! Ook binnen Weboma heeft iedereen zich aangepast en de bedrijfsvoering kon redelijk doorgaan. Met name de dames van de receptie, die het meeste last hadden van de verbouwing, hebben zich keurig aangepast aan de situatie. 

Ik hoop dat iedereen er trots op is en we er de komende jaren met veel werkplezier gebruik van kunnen maken. Pim en ik zijn er in ieder geval erg blij mee!