Hier vindt u alle informatie over het sanitair 
en tegelwerk van uw woning

Sanitair en tegelwerk

Welk sanitair zit er in de woning?
In elke woning plaatsen wij in de basis een toilet, een wastafel, een douchegelegenheid en een wasmachineaansluiting. Het exacte toegepaste sanitair in uw woning staat omschreven in de Technische Omschrijving en ruimteafwerkstaat.

Kan ik het sanitair wijzigen?
Wij hebben een aantal veelgevraagde opties voor u uitgewerkt; wij verwijzen u hiervoor naar de afbouwoptielijst. Deze onderdelen zijn te zien in de showroom van Weboma.

Heb ik keuze uit tegelwerk voor de toilet- en badruimte?
U heeft binnen het standaard pakket keuze uit diverse kleuren. Optioneel bieden wij u de mogelijkheid om afmetingen van het wand- en vloertegelwerk te vergroten. De meerprijzen hiervoor zijn opgenomen in de bijlagen bij de afbouwoptielijst.

Hoe wordt de douchehoek afgewerkt?
De douchehoek (90x90 cm) wordt op afschot naar de doucheput aangebracht. De maximale grootte van de vloertegel in de douchehoek is 20x20 cm om voldoende afschot te kunnen creëren. Indien u in de badruimte kiest voor een vloertegelafmeting van 33x33 cm of groter, dan wordt in de douchehoek (90x90cm) dezelfde vloertegel met een afmeting van 15x15cm geplaatst.

Kan er een draingoot worden geplaatst in de douchehoek?
Het toepassen van een draingoot is projectafhankelijk vanwege het toegepaste bouwsysteem. In veel gevallen zal de douchevloer opgehoogd worden om de goot te kunnen wegwerken.

Kan ik de woning ook zonder sanitair en tegelwerk laten opleveren?
Het is mogelijk om de toilet- en/of badruimte zonder sanitair en tegelwerk te laten opleveren. Dit noemen wij casco oplevering. De retourprijs hiervoor kunt u terugvinden in de afbouwoptielijst.

Kan ik onderdelen in de toiletten/badruimte laten vervallen?
Het is in de badruimte mogelijk om de wastafelcombinatie te laten vervallen. De aansluitpunten worden afgedopt opgeleverd ten behoeve van het na oplevering plaatsen van een wasmeubel. De overige aansluitpunten voor toilet, fonteincombinatie of douchecombinatie kunnen niet komen te vervallen.

Nooit eerder een huis gekocht?