Als werkvoorbereider neem je de verantwoordelijkheid 
voor de totale werkvoorbereiding van diverse nieuwbouwprojecten

Ervaren Werkvoorbereider en 
assistent werkvoorbereider

De organisatie
Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk.
Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider
en
Assistent Werkvoorbereider

Functie en Bagage

De functie
Als werkvoorbereider binnen Weboma neem je de verantwoordelijkheid voor de totale werkvoorbereiding van diverse nieuwbouwprojecten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de procesplanning, inkoopvoorbereiding en contractvorming, tekeningcontrole en het complete projectdossier.

Je maakt onderdeel uit van het projectteam dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het totale proces van ontwikkeling tot aan oplevering. Je werkt nauw samen met de uitvoerder en kopersadviseur en legt verantwoording af aan de projectleider. Daarnaast onderhoud je de contacten met alle bouwpartners.

Je bagage
Voor de functie van werkvoorbereider zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider, die beschikt over HBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar relevante werkervaring. Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde is een pre.

Voor de functie van assistent werkvoorbereider zijn wij op zoek naar een starter, die beschikt over een afgeronde opleiding Bouwkunde.

Voor beide functies geldt dat je integer bent, ondernemend, gericht op een goede samenwerking en kun je je gemakkelijk aanpassen aan de verschillende projecten.

ons aanbod

Ons aanbod
We bieden je met deze functie een mooie (vervolg)stap in je loopbaan. In deze fulltime functie (40 uur per week) krijg je de gelegenheid om jezelf (door) te ontwikkelen en binnen kaders zelfstandig te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Karin Steenks, HR medewerker (0174-22 56 00). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nooit eerder een huis gekocht?