In hoofdzaak ben je nauw betrokken bij de werkzaamheden van de Verkoop- en Marketingmanager die jij dagelijks zal ondersteunen.

Stagiair(e) Verkoop en marketing

Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk.
Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Weboma is op zoek naar een:

Stagiair(e) Verkoop & Marketing

functieprofiel en stage

Het functieprofiel
Ter uitbreiding van de afdeling Verkoop & Marketing zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en betrokken HBO stagiair(e). Hierbij word je begeleid door en werk je direct samen met de Verkoop- en Marketingmanager. Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen en jouw actuele kennis in te zetten binnen onze organisatie.

De stage
Het betreft een meeloopstage waarbij alle facetten van verkoop, klantproces, (digitale) communicatie, marketing en vooral Social Media en websitebeheer onderdeel zijn van de dagelijkse bezigheden. In hoofdzaak ben je nauw betrokken bij de werkzaamheden van de Verkoop- en Marketingmanager die jij dagelijks zal ondersteunen. Het opmaken van advertenties, het organiseren en/of begeleiden van evenementen als verkoopbeurzen en relatiedagen komen regelmatig voor.  

Ons aanbod

Ons aanbod
We bieden je met deze stage een mooie ervaring bij een ontwikkelende bouwer. Met deze stage krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders zelfstandig te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard geeft Weboma een goede stagevergoeding. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Jolanda van Maaren, HR Adviseur (0174-22 56 00).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Nooit eerder een huis gekocht?