Wij bieden je de mogelijkheid om mee te denken met het implementeren
van het nieuwe HRM systeem en de uitrol hiervan

Stagiair(e) Personeel en Arbeid

Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk. Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Weboma is op zoek naar een:

Stagiair(e) Personeel & Arbeid

FUNCTIEPROFIEL EN STAGE

Het functieprofiel
Ter ondersteuning van de afdeling personeelszaken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en betrokken HBO stagiair(e). Hierbij wordt je begeleid door en werk je direct samen met de HR Adviseur. Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen en jouw actuele kennis in te zetten binnen onze organisatie.

De stage
In hoofdzaak ben je nauw betrokken bij de werkzaamheden van de HR Adviseur die jij dagelijks zal ondersteunen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om mee te denken met het implementeren van het nieuwe HRM systeem en de uitrol hiervan. Je denkt mee bij het actualiseren van het personeelshandboek en geeft aanbevelingen daar waar nodig.

ONS AANBOD

Ons aanbod
We bieden je met deze stage een mooie ervaring bij een ontwikkelende bouwer. Met deze stage krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders zelfstandig te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard geeft Weboma een goede stagevergoeding. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Jolanda van Maaren, HR Adviseur (0174-22 56 00).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Nooit eerder een huis gekocht?