Je zorgt voor een goede planning van het bouwplaats materieel, je doet onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan keten, machines, bouwmaterieel en elektrische handgereedschappen. 

Medewerker Materieelbeheer

De organisatie
Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk. Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze klanten en opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Materieelbeheer 40 uur

Functie en bagage

De functie
Als medewerker Materieelbeheer ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden en schoonhouden van het opslagterrein, de werkplaats, zaagloods, opslagruimten en schaftketen van het MD- terrein.

Je zorgt voor een goede planning van het bouwplaats materieel, je doet onderhoud- en reparatiewerkzaamheden (of besteedt het uit) aan keten, machines, bouwmaterieel en elektrische handgereedschappen. Tevens keur je de keten, machines, bouwmaterieel en elektrische handgereedschappen

Je verricht diverse werkzaamheden voor de bouw, zoals het klaarzetten en opruimen van werkmateriaal. Tot je taak behoren ook administratieve werkzaamheden, je plant transporten in en koopt bouwplaats materieel en elektrische handgereedschappen in binnen je budget in overleg met inkoper en hoofd uitvoerder / projectleider. Vanzelfsprekend draag je zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving en draag je de juiste PBM’s op de bouw en op de opslag.

Je bagage
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige medewerker Materieelbeheer met MBO werk- en denkniveau, in het bezit van een heftruckcertificaat, kennis van elektrotechniek en werktuigbouw / metaalbewerking. Je kunt werken met Word en Excel en het hebben van een keurmeester certificaat is een pré.

Ons aanbod

Ons aanbod
Wie bieden je een functie voor 40 uur per week, waarin je gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en / of de functie, neem dan contact op met Karin Steenks, HR medewerker (0174-22 56 00).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nooit eerder een huis gekocht?