Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor de totale personeelsadministratie binnen Weboma.

HR medewerker

De organisatie
Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk.
Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door  ons goed in te leven in de wensen van mensen en door  alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze klanten en opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois.
En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een:

HR medewerker 16-20 uur

Functie en bagage

De functie
Als HR medewerker binnen Weboma ben je verantwoordelijk voor de totale personeelsadministratie binnen Weboma. Je biedt ondersteuning voor alle mutaties met betrekking tot de in- door en uitstroom van de medewerkers. Om dit in juiste banen te leiden werk je nauw samen met de loonadministrateur en de financieel manager. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Als HR medewerker heb je verschillende administratieve taken op HR gebied waarbij je kunt denken aan het opstellen van arbeidsvoorwaardelijke voorstellen, het opstellen van contracten, up-to-date houden van de personeelsdossiers, inplannen van cursussen/opleidingen en taken op het gebied van verlof en verzuim. Daarnaast ben jij de vraagbaak voor de werknemers en directie op HR gebied. Ook onderhoudt je contacten met externe partijen, zoals UWV en arbodienst.

Je bagage
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige HR medewerker met MBO+ werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Ervaring binnen een MKB/DGA-omgeving is een pre.

Ons aanbod

Ons aanbod
Wie bieden je een functie voor 16-20 uur per week, waarin je gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Jeroen de Groot, Financieel Manager (0174-22 56 00).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nooit eerder een huis gekocht?