Als coördinator nazorg ben je o.a. verantwoordelijk voor het inventariseren en vertalen van klachten

ervaren Coördinator Nazorg

De organisatie

Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk.
Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken en leefomgevingen die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Ter vervanging van ons team zijn wij op zoek naar een:

ervaren Coördinator Nazorg

Functie en Bagage

De functie  

Als coördinator nazorg ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en vertalen van klachten, nazorg en gerelateerde behoeften van de opdrachtgever/kopers na de onderhoudstermijn van een project om vervolgens de juiste oplossing aan te dragen. Tevens draag je zorg voor een correcte afhandeling en de bijbehorende administratie.

  • Afhandelen van telefonische en schriftelijke klachten, nazorg en vragen van de opdrachtgever/kopers;
  • Communicatie met de klant met betrekking tot de afhandeling van de klachten;
  • Beoordelen van de klacht en oplossen van de problemen binnen de bestaande richtlijnen;
  • Plannen van de uitvoering van bouwkundig gerelateerde werkzaamheden;
  • Bewaken van de doorlooptijd van klachtendossiers en het zelfstandig voeren van de bijbehorende correspondentie;
  • Uitvoeren en up-to-date houden van diverse administratieve werkzaamheden, o.a. archivering en klantendossiers;
  • Leiding geven aan en verantwoordelijk voor efficiënte inzet van de nazorg medewerker.

Jouw bagage

We zijn op zoek naar een ervaren coördinator nazorg, die beschikt over minimaal een afgeronde opleiding MBO (richting Techniek) en minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. Wij verwachten dat je ruim voldoende bouwkundige kennis en ervaring hebt en dienstverlenend en klantgericht bent ingesteld. Je bent integer, communicatief vaardig en kan je gemakkelijk aanpassen aan verschillende type opdrachtgevers/kopers.

Ons Aanbod

Ons aanbod

We bieden je met deze functie een mooie vervolgstap in je loopbaan bij een ontwikkelende bouwer. In deze parttime functie (24/32 uur per week) krijg je de gelegenheid om jezelf (door) te ontwikkelen en binnen kaders zelfstandig te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Karin Steenks, HR Medewerker (06-25159153).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nooit eerder een huis gekocht?