Als calculator binnen Weboma fungeer je als 
onderdeel van een team en werk je samen
met twee collega-calculatoren

Calculator

De organisatie
Weboma is een ontwikkelende bouwer met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk.
Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door ons goed in te leven in de wensen van mensen en door alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Zo bouwen we, samen met onze opdrachtgevers, voortdurend aan iets heel moois. En daar worden we zelf ook heel gelukkig van. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Calculator

FUnctie en bagage

De functie
Als calculator binnen Weboma fungeer je als onderdeel van een team en werk je samen met twee collega-calculators. Je maakt zelfstandig ramingen aan de hand van schetstekeningen, kostprijsbegrotingen, inschrijfbegrotingen en werkbegrotingen van zowel nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Je bent in deze functie een belangrijke schakel in het proces voorafgaand aan de werkvoorbereiding en werkt nauw samen met de verschillende projectteams. Je houdt de calculatiebibliotheek bij en bent in staat de kansen en risico’s van een project te doorgronden. De projecten variëren van kleine tot middelgrote bouwprojecten.

Je bagage
Wij zijn op zoek naar een calculator die beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt een vakgerichte opleiding (HBO Bouwkunde) afgerond en beschikt over minimaal 2-5 jaar relevante ervaring binnen het calculatievak. Je kunt zelfstandig werken en hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen en cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en een procesdenker. Ervaring met BIM en IBIS-TRAD is een pré.

Ons aanbod

Ons aanbod
Wij bieden je een mooie vervolgstap in je carrière. In deze functie voor 40 uur per week, krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. In onze uitdagende en energieke werkomgeving ben je van harte welkom. Uiteraard heeft Weboma een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je standplaats is Wateringen.

Interesse?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je reactie kun je sturen naar: sollicitatie@weboma.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure en/of de functie, neem dan contact op met Karin Steenks, HR medewerker (0174) 22 56 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nooit eerder een huis gekocht?