Nieuwsbrief december 2020

Aan het woord:

In september zijn we begonnen met het opleveren van de 34 woningen van project Bij de Watertoren fase 1 in 's-Gravendeel, bestaande uit 11 Beneden- en Bovenwoningen, 5 Semi-bungalows en 7 Rijwoningen. Daarom in deze nieuwsbrief aan het woord: koper Jasper Naaktgeboren en uitvoerder Robert van de Schalk!

Koper Jasper Naaktgeboren

Hoe tevreden / gelukkig bent u met uw woning die recent is opgeleverd door Weboma?

Met mijn opgeleverde woning ben ik enorm tevreden! Het is en blijft lastig om vanaf een ‘afbeelding’ een huis te kopen, maar het resultaat is precies wat ik voor ogen had! Zoals Weboma zelf zegt; “Weboma bouwt aan geluk” en dat doen ze met verve!

 

Hoe heeft u Weboma tijdens de bouw ervaren?

Ik heb weboma ervaren als enorm betrokken en gepassioneerd, vragen worden enorm snel beantwoord en professioneel opgenomen. Lastige vraag? Geen probleem, wordt allemaal uitgezocht door Weboma. Ook na de oplevering staan ze nog voor je klaar! Deurtje scheef? Zetten we even recht! Plekje aanstippen? Geen probleem, doen we gelijk!

 

Zijn er nog punten ter verbetering voor Weboma?

Als punt van verbetering wil ik eigenlijk alleen mee geven dat jullie zeker zo door moeten gaan

Uitvoerder Robert van der schalk

Hoe tevreden / gelukkig ben je met de bouw van Bij de Watertoren fase I die recent is opgeleverd door Weboma?

Het nieuwe bouwsysteem waar we voor het realiseren van dit project mee hebben gewerkt is goed bevallen. Het ziet er mooi en strak uit, de bouw is vlot verlopen en we mogen trots zijn op het eindresultaat. We hebben wat we vooraf bedacht hebben, mede dankzij de goede werkvoorbereiding van collega Marco van Geest, tijdens de bouw goed uit kunnen voeren. Hiernaast hebben we ondanks de coronacrisis een goede productie kunnen draaien, waardoor we tevreden terug kunnen kijken naar de bouw.

 

Hoe heb je Weboma tijdens de bouw ervaren?

Tijdens de bouw was er een goede samenwerking in het team. We durven nieuwe dingen aan en dat maakt het werk leuk.


Zijn er nog punten ter verbetering voor Weboma?

Elke dag werken we aan verbeteringen en vernieuwingen voor en tijdens de bouw. Programma's zoals Kyp en Snagstream, maken bijvoorbeeld het werk een stuk gemakkelijker. Met Weboma lopen we goed op koers qua verbeteringen en vernieuwingen. Laten we vooral met zijn alle deze lijn aanhouden.